Sevgililer Günü

tumblr_necdxxxakH1tendedo1_500.gif

Büyük gün geldi de çattı bile, 14 şubat Sevgililer günü. Bugün ki yazımda size sevgililer günü ile ilgili küçük tüyolar vermeyi düşünüyorum.

  • Onu eve davet etmek için ne yapmalıyım?

movienight1

Genellikle sevgilinizi ilk kez evinize çağırdığınızda bir bahane bulmak zorundasınız. Evde baş başa romantik bir yemek yada güzel bir film gecesi. Güzel bir hediye için bu 2 seçeneği değerlendire bilirsiniz. Sevgilinizi eve davet edin, güzel bir ambiyans yaratın. Sevgiliniz için yemek yapın sonrasında da ihtiyacınız olan şeyler koca bir battaniye, güzel bir film ve kocaman bir kase patlamış mısır.

giphy-8giphy-9

  • Hangi tarz filmler seçmeliyim?

Sonuçta bugün sevgililer günü o yüzden daha çok partnerinizin hoşuna gideceği filmler seçmeye bakın. Filmin içinde biraz açık sahnelerin bulunması sizin yararınıza olucaktır. Benden uyarması. Ve en önemlisi kesinlikle ama kesinlikle korku filmi seçmeyin.

large

  • Ne kadar yakınlaşmalıyım?

 tumblr_inline_nnoeinix0w1tnfgqa_500

 

Bu soruyu cinsiyetlere ayırarak cevap vermek istiyorum. Hanımlar, eşleriniz veya sevgilileriniz nasıllar bilmiyorum ama genellikle erkeklerin çoğu çok çabuk bunalma eğiliminde olurlar, o yüzden siz ona sırnaşmayın kendinizi çekin ki onlar bir sorun olduğunu sanıp size gelsinler. Sizin romantik olucam diye erkeklere sırnaşmanız onların filmi izlemekten çok ne kadar sıcak olduğunu yada kolunun ne kadar uyuştuğunu hesaplama sorularını düşünmesine neden olacaktır.giphy-6

 

Beyler,  kontrolü tamamen sevgilinizin eline bırakın nerde ne yapacağınızı o size gösterir zaten. Baktınız hiçbir şey yapmıyor oturup filmi izliyor. O zaman gözünüzü hiç ayırmadan sürekli onun gözünün içine bakın birkaç saniye içinde sizi fark edip size döndüğünde söyleyeceğiniz küçük bir söz “ seni seviyorum” gibi onu çok etkileyip yakınlaşmanıza olanak sağlayacaktır.

tumblr_inline_nepd3hfnma1rkygkg

  • İyi güzel hoş bunları yazmışsın ama benim sevgilim yok ben ne yapacağım?

Size bugün ki önerim evden çıkmamanız. Çünkü her yerde kalpler, hediyeler ve sevgililer olacaktır. Evinizde oturun elinize koca bir çikolata, dondurma veya cips alın ve sizi mutlu eden filmler izleyin. Romantik filmler kesinlikle uzak durmanız gereken tarzlar daha çok bilim kurgu yada aksiyon seçmeye çalışın.

 tumblr_o1pzxhxzan1t3cvxso1_500giphy-7

Yorum bırakın